Onze diensten

Security

Artiestenbegeleiding en privé chauffeursdiensten

Wij leveren artiestenbegeleiding om u als artiest zo veilig mogelijk naar uw plaats van bestemming te brengen. Dit is mogelijk vanaf elke gewenste locatie in Nederland. U wordt door onze medewerkers op representatieve wijze vervoerd. Wilt u in uw eigen auto worden vervoerd dan kan dat natuurlijk ook. U wordt desgewenst begeleid door onze professionele beveiligingsmedewerkers.

Evenementenbeveiliging

Als organisator van een evenement bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers. Om de risico’s tijdens een evenement tot een minimum te beperken, stellen we samen met u een solide beveiligingsplan op. De inzet van een gecertificeerde hondengeleider is hierbij ook mogelijk. Het doel is om de gastvrijheid van de organisatie en de veiligheid van bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk hand in hand te laten gaan.

Horecabeveiliging / sfeerbeheer

Het is belangrijk dat uw publiek veilig en ongestoord kan genieten van een avond uit. Ook uw personeel moet goed kunnen functioneren, in een veilige omgeving. Berning Beveiliging verzorgt daarom de beveiliging door sociale en ervaren gastheren en gastvrouwen voor diverse uitgaansgelegenheden. We hebben ruime ervaring op het gebied van deurbeleid, het voorkomen van incidenten en het houden van scherp toezicht in horecagelegenheden.

Recreatiebeveiliging

Als recreatie-ondernemer wilt u uzelf toe kunnen leggen op het gastheerschap. Incidenten of onveilige situaties moet onopvallend worden opgelost. Wij hebben o.a. ervaring op het gebied van campingbeveiliging (in aanvulling op evenementenbeveiliging) en zorgen ervoor dat gasten tevreden terugkijken op hun verblijf.