Over ons

Team_940x370

Partner in veiligheid

Berning Beveiliging is uw partner in veiligheid. Voor ieder risicoprofiel bieden we u de beste (totaal)oplossing; van persoonsbeveiliging tot grootschalige evenementenbeveiliging. Al onze medewerkers hebben een beveiligingsdiploma, zijn ervaren beveiligers en worden uitvoerig gescreend. Hierbij wordt o.a. gelet op mate van overwicht, sociale intelligentie, flexibiliteit, alertheid, enthousiasme, samenwerkend vermogen en natuurlijk professionaliteit.

Blijvend in beweging

We hechten veel waarde aan uw feedback. Door onze werkzaamheden continu te evalueren, zijn we in staat blijvend te professionaliseren. Door in te spelen op uw veranderende wensen en behoeften kunnen we u op het gebied van veiligheid de beste oplossingen blijven bieden.

Beveiligen met een glimlach

Eén van onze expertises is evenementenbeveiliging of sfeerbeheer. Als het gewenst is, kunnen we ook op een onzichtbare manier veiligheid waarborgen. ‘Onopvallend beveiligen’ is vooral belangrijk wanneer de positieve beleving op een evenement niet te veel beïnvloed mag worden door de aanwezigheid van een beveiligingsbedrijf. Onze beveiligers zijn in staat om op een onopvallende manier de beveiliging van een evenement in goede banen te leiden. Hierbij vinden we natuurlijke interactie met de bezoeker heel belangrijk.

Berning Beveiliging: altijd de juiste mensen op de juiste plaats!